x

Wilt u uw reservering minimaal 24 uur van te voren mailen? Een reservering is pas definitief indien u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Mocht u niets van ons horen, neem contact op via +31 20 6249998.

Privacy Statement
x

Restaurant Haesje Claes heeft door zijn unieke opzet met verschillende zalen de mogelijkheid om een ieder, van individuele gast tot een groot gezelschap, te ontvangen. De zalen hebben elk een eigen capaciteit en ambiance maar ademen allen de typische eeuwenoude Hollandse sfeer uit. Tevens is het mogelijk om voorafgaand aan het diner (of na afloop) een borrel (evt. met hapjes) te drinken in ons naastgelegen bruin café De Koningshut.

Privacy Statement
restaurant

Haesje Claes

anno 1520

Open 7 dagen per week van 12.00 uur tot 24.00 uur (keuken sluit om 22.00 uur)

Algemene informatie

Het welbekende motto van Haesje Claes is : " Van Kaantjes tot Kaviaar ", voor ieder wat wils. Naast het vaste menu serveren wij ook altijd specialiteiten van het seizoen, zoals bijvoorbeeld wildgerechten, Zeeuwse mosselen, Nieuwe Haring en asperges. In de middag is er naast de vaste kaart ook een lunchkaart beschikbaar met kroketten, gehaktballetjes,uitsmijters en omeletten. Of u nu komt voor een snel hapje of een uitgebreide lunch of diner, alles is mogelijk. Tijdens het terrasseizoen van April tot Oktober is het mogelijk om op één onze terrassen te lunchen of te dineren. Zeker ons terras in de Roskamsteeg is een verborgen schat in de vaak drukke stad. Heerlijk koel tijdens warme dagen en weg van de stadshectiek. Tevens is het mogelijk om in ons naastgelegen café De Koningshut voorafgaand aan het diner (of erna) te borrelen. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

 

U kunt hier klikken om direct een groepsboeking te maken of om informatie te ontvangen over datums/prijzen.

Groepsboeking

Algemene informatie

Regenten Zaal

Blauwe Zaal

Rode Zaal

Witte Zaal

Groene Zaal

Ons Menu

Geschiedenis